Spaghetti met gehakt en kruiden
Dit is een recept van Heidy Varkevisser.
Met deze lekkere pan spaghetti met gehakt en kruiden zet je een maaltijd vol gezonde energie op tafel voor de hele familie. Je hebt maar 2 pannen nodig en het recept is erg simpel, geen berg afwas, geen uren in de keuken, en toch een lekkere en complete maaltijd. |
Ingrediënten:
- Spaghetti
- Bouillon blokje
- 350 gram rundergehakt
- Peper
- Zout
- Knoflookpoeder
- Paprika poeder (pikant)
- Sambal
- Pittige chili saus (klein beetje)
- Cajun kruiden
- Cayenne peper
- Chilipoeder
- Beetje citroensap
- Tomatenketchup
- Currysaus
Bereiding:
1 – Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking met een bouillon blokje.
2 – Bak het gehakt rul met alle kruiden, voeg deze toe naar eigen smaak.
3 – Hierna voeg je de tomatenketchup en de currysaus aan het gehakt toe.
4 – Voeg de spaghetti toe aan de pan met gehakt en roer alles goed door.
5 – Je kunt het ook nog in een ovenschaal doen met kaas erop en even in de oven zetten.
6 – Je spaghetti met gehakt en kruiden is nu klaar, eet smakelijk!
Geef een antwoord