Pigs in a blanket
Pigs in a blanket zijn stukjes knakworst en kaas in een rolletje van bladerdeeg. Deze zijn super makkelijk te maken en dus perfect voor een feest, als voorgerecht of als snack bij een film. |
Ingrediënten (voor 16 stuks):
1 plak bladerdeeg (28cm doorsnede)
4 knak worstjes
Geraspte kaas
1 ei
Bereiding:
1 – Verwarm de oven voor op 200 graden.
2 – Snijd de worstjes in vieren zodat je in totaal 16 kleine worstjes hebt.
3 – Snijd het bladerdeeg in 16 punten.
4 – Leg op elke punt bladerdeeg een worstje en wat kaas en rol het deeg voorzichtig op.
5 – Smeer een beetje losgeklopt ei over elk rolletje.
6 – Zet de rolletjes in de oven voor ongeveer 20 minuten, houd ze goed in de gaten. Ze zijn klaar wanneer ze goudbruin zijn.
Even een paar minuten af laten koelen en smullen maar! Je kunt ze ook een dag in een goed afgesloten bakje in de koelkast bewaren wanneer ze eenmaal afgekoeld zijn, al worden ze hier wel minder knapperig door.
Geef een antwoord