Carpaccio Rolletjes

Inhoudsopgave

Voor wie er van pesto en carpaccio houdt is dit een ideaal recept! En nog eens gezond ook! Heerlijke carpaccio rolletjes met pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola. Geschikt als voorgerecht of lunch gerecht maar natuurlijk ook als tapas gerechtje.

 

carpaccio rolletjes1

Wat heb je nodig om een mooie schaal vol met rolletjes te maken?

– 4 grote wraps
– 2 pakjes carpaccio
– 1 zak ruccola
– pijnboompitjes
– potje groene pesto
– parmezaanse kaas
– zout
– peper

carpaccio rolletjes2

Bereiding:
Dit hapje is zeer gemakkelijk te maken. Allereerst bak je de pijnboompitjes even kort, zo krijgen ze een lekkere smaak. Vervolgens pak je een wrap en besmeer je deze dun met de groene pesto. Leg hierop een beetje rucola en leg hierna de carpaccio eroverheen. Lekker dik beleggen.
Beetje zout en peper over de carpaccio voor de smaak, hierna bestrooien met pijnboompitjes en parmezaanse kaas.
Rol de wrap en leg de gevulde wraps ongeveer een uurtje in de koelkast.
Vervolgens kun je de wraps gemakkelijk in kleine rolletjes snijden en voila!

Carpaccio Rolletjes
Eet smakelijk!

Populaire blogs

Mijn winkel tips

Bij online kookwinkel Kitchen&More vind je alles voor het bereiden en presenteren van je gerechten en het creëren van gezelligheid. Bestel je voor 20:00, dan kan je morgen al genieten. Meer dan 3000 tevreden klanten geven Kitchen&More gemiddeld een 9,2.

Nieuwe blogs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *