Voor wie er van pesto en carpaccio houdt is dit een ideaal recept! En nog eens gezond ook! Heerlijke carpaccio rolletjes met pesto, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola. Geschikt als voorgerecht of lunch gerecht maar natuurlijk ook als tapas gerechtje.
Wat heb je nodig om een mooie schaal vol met rolletjes te maken?
– 4 grote wraps
– 2 pakjes carpaccio
– 1 zak ruccola
– pijnboompitjes
– potje groene pesto
– parmezaanse kaas
– zout
– peper
Bereiding:
Dit hapje is zeer gemakkelijk te maken. Allereerst bak je de pijnboompitjes even kort, zo krijgen ze een lekkere smaak. Vervolgens pak je een wrap en besmeer je deze dun met de groene pesto. Leg hierop een beetje rucola en leg hierna de carpaccio eroverheen. Lekker dik beleggen.
Beetje zout en peper over de carpaccio voor de smaak, hierna bestrooien met pijnboompitjes en parmezaanse kaas.
Rol de wrap en leg de gevulde wraps ongeveer een uurtje in de koelkast.
Vervolgens kun je de wraps gemakkelijk in kleine rolletjes snijden en voila!