Gevulde Tomaten met Geitenkaas

Gevulde tomaten met geitenkaas

Inhoudsopgave

Auteur: Annemiek

 

Ingrediënten voor 4 personen:

–       4 grote vleestomaten,

–       zout, peper

–       150 gram milde en snijdbare geitenkaas afwegen kan met een keukenweegschaal

–       50 gram groene olijven, zonder pit,

–       1 zakje Rucola sla (50 gram)

–       Frambozenazijn, 1 eetl.

–       Olijfolie, 1 eetl. (extra vierge).

 

Gevulde tomaten met geitenkaas

 

Tomaten wassen en kapje van onderkant tomaten afsnijden.

Tomaten met theelepel uithollen en aan binnenkant

bestrooien met zout.

Kaas ontkorsten (indien nodig) en in kleine stukjes snijden.

Olijven groef hakken.

Rucola in kleine stukjes snijden.

Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper.

Kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola mengen met dressing.

Tomaten vullen met salade.

 

Lekker met stukjes stokbrood en roomboter.

Eet smakelijk en geniet van je gevulde tomaten met geitenkaas!

Populaire blogs

Mijn winkel tips

Bij online kookwinkel Kitchen&More vind je alles voor het bereiden en presenteren van je gerechten en het creëren van gezelligheid. Bestel je voor 20:00, dan kan je morgen al genieten. Meer dan 3000 tevreden klanten geven Kitchen&More gemiddeld een 9,2.

Nieuwe blogs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *