Auteur: Annemiek
Ingrediënten voor 4 personen:
– 4 grote vleestomaten,
– zout, peper
– 150 gram milde en snijdbare geitenkaas afwegen kan met een keukenweegschaal
– 50 gram groene olijven, zonder pit,
– 1 zakje Rucola sla (50 gram)
– Frambozenazijn, 1 eetl.
– Olijfolie, 1 eetl. (extra vierge).
Gevulde tomaten met geitenkaas
Tomaten wassen en kapje van onderkant tomaten afsnijden.
Tomaten met theelepel uithollen en aan binnenkant
bestrooien met zout.
Kaas ontkorsten (indien nodig) en in kleine stukjes snijden.
Olijven groef hakken.
Rucola in kleine stukjes snijden.
Dressing kloppen van azijn, olie, zout en peper.
Kaas, stukjes tomaat, olijven en rucola mengen met dressing.
Tomaten vullen met salade.
Lekker met stukjes stokbrood en roomboter.
Eet smakelijk en geniet van je gevulde tomaten met geitenkaas!