DE foodblog van Nederland

Review luxe visschotel

Vandaag een review van een luxe visschotel van de webshop www.viswinkel.nl

Viswinkel.nl is een webwinkel met allerlei soorten vis, van verse vis tot visschotels. Ze hebben bijvoorbeeld kant en klare vis voor in de oven (met een lekkere marinade), verse vis (zoals een zalmmoot of oesters), vissalades en garnalen, sushi, gerookte vis, vis uit blik (waaronder kreeftenpasta, kabeljauwlever of ansjovis), en luxe visschotels van onder andere haring of verschillende soorten vis. Het assortiment bestaat niet alleen uit vis, maar tevens uit zuurwaren, verschillende marinades en sauzen. De visschotels, sushi en dergelijke zijn verkrijgbaar in verschillende soorten groottes en prijzen. Kortom, een zeer uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils!

Review luxe visschotel

Afgelopen weekend mochten wij de luxe visschotel van de website www.viswinkel.nl uitproberen , erg benieuwd wat erin zat natuurlijk! Allereerst erg goed verpakt, de schaal zat in een doos van piepschuim met koelingselementen onder de visschaal. Erg stevig verpakt. De visschotel werd geleverd op een zwarte plastic schaal met folie eromheen. Een mooie opgemaakte schaal met heel veel soorten vis en 3 sausjes. Wat zat er nu precies in? Bij deze een hele opsomming met alle soorten vis die te vinden waren in deze luxe visschotel: Gerookte zalm, gerookte heilbotfilet, gerookte forelfilet, cocktail garnalen, heilbotpaté, krab, pure zalm, krabcocktail, tonijnsalade en zalmsalade. Alles was heel vers en het smaakte heerlijk! Ook moet ik zeggen dat ik de prijzen erg vind meevallen, voor zo’n luxe visschotel betaal je € 32,95 en je kunt er makkelijk met 4 personen van eten.

Wij hebben naast de visschotel nog een stokbroodje gebakken en een paar bijgerechtjes gemaakt.

Visschotel

Eiersalade:
Zelfgemaakte eiersalade met eieren van eigen kippen, we hebben 10 eieren gebruikt voor deze salade. Even de eieren koken en laten afkoelen. Vervolgens prak je de eieren fijn, paar eetlepels mayonaise erdoor en even goed roeren. Ondertussen hak je een paar teentjes knoflook (naar eigen smaak) en voeg je deze aan de salade toe. Verse bieslook toevoegen en even goed alles door elkaar prakken.

Noten:
Ook hebben we wat verse noten gebakken als bijgerecht. Een handje vol pistache noten gepeld, vervolgens walnoten, hazelnoten en cashew noten toegevoegd. Paar minuten bakken zodat ze nog meer smaak krijgen.

Champignons met spek:
Wat ons ook lekker leek was om een beetje vlees erbij te doen: we hebben champignons in partjes gesneden en biologische spekjes toegevoegd. Paar minuutjes bakken en je hebt een heerlijk bijgerecht.

In ieder geval hebben wij heerlijk gedineerd en genoten van de luxe visschotel van Viswinkel.nl. Wat ook erg fijn is aan deze webshop is dat je zowel via iDeal als achteraf kunt betalen. De webshop is naar mijn mening erg overzichtelijk, duidelijke categorieën en mooie afbeeldingen. Als je een visliefhebber bent een echte aanrader!

 

eten-bestellen.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief