DE foodblog van Nederland

Kokos chocolaatjes

Auteur: https://www.facebook.com/Eefsfood?fref=ts

 

Benodigdheden (15 stuks):

Chocolade

25 gram cacaoboter

1 eetlepel kokosolie

2 eetlepels (rauwe) cacaopoeder

 

Kokos

1 eetlepel kokosolie

5 eetlepels (geroosterde) kokosrasp

1 eetlepel Sukrin (honing of stevia kan ook) Cacao nibs (optioneel)

 

Siliconen bakmatje of bonbonvorm

Kokos Chocolaatjes

Zo maak je het!

 

– Meng in een kommetje de kokosolie, kokosrasp en Sukrin.

– Verdeel dit over de vormpjes.

– Met de bolle kant van een theelepel druk je dat strak aan.

– Laat de cacaoboter en kokosolie samen au bain-marie smelten en roer hier vervolgens 2 eetlepels cacaopoeder doorheen

– Verdeel de vloeibare chocolade over het kokos mengsel

– Strooi er wat cacao nibs overheen voor een extra bite.

– Zet dit voor een kleine 2 uur in de koelkast.

 

Geniet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief