Auteur: https://www.facebook.com/Eefsfood?fref=ts
Benodigdheden (15 stuks):
Chocolade
25 gram cacaoboter
1 eetlepel kokosolie
2 eetlepels (rauwe) cacaopoeder
Kokos
1 eetlepel kokosolie
5 eetlepels (geroosterde) kokosrasp
1 eetlepel Sukrin (honing of stevia kan ook) Cacao nibs (optioneel)
Siliconen bakmatje of bonbonvorm
Kokos Chocolaatjes
Zo maak je het!
– Meng in een kommetje de kokosolie, kokosrasp en Sukrin.
– Verdeel dit over de vormpjes.
– Met de bolle kant van een theelepel druk je dat strak aan.
– Laat de cacaoboter en kokosolie samen au bain-marie smelten en roer hier vervolgens 2 eetlepels cacaopoeder doorheen
– Verdeel de vloeibare chocolade over het kokos mengsel
– Strooi er wat cacao nibs overheen voor een extra bite.
– Zet dit voor een kleine 2 uur in de koelkast.
Geniet!