Lamsgehakt burger met ras el hanout

Inhoudsopgave

lamsgehakt burgerEen simpele lamsgehakt burger met een heerlijk kruidenmengsel genaamd ras el hanout. Dit gerecht staat in minder dan 20 minuten op tafel, en de smaak zal je verrassen.

Ingrediënten voor 1 lamsgehakt burger:

  • Ongeveer 150 gram lamsgehakt
  • Ras el hanout (kruidenmengsel)

 

Bereiding:

1 – Kneed het lamsgehakt en de kruiden goed door elkaar.

2 – Maak hamburger vormen met een speciale ring of met je handen.

3 – Gril de hamburger een paar minuten tot deze helemaal gaar zijn.

Serveer de lamsgehakt burger met Turks brood en zelfgemaakte satésaus.

Populaire blogs

Mijn winkel tips

Bij online kookwinkel Kitchen&More vind je alles voor het bereiden en presenteren van je gerechten en het creëren van gezelligheid. Bestel je voor 20:00, dan kan je morgen al genieten. Meer dan 3000 tevreden klanten geven Kitchen&More gemiddeld een 9,2.

Nieuwe blogs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *