Spaghetti met pikante tomatensaus
Heeft u zin in lekkere spaghetti met pikante tomatensaus? Deze kunt u gemakkelijk thuis zelf maken. Wij hebben dit recept ontdekt in Restaurant Leiden en wat aangepast naar onze eigen wens. We hebben het makkelijk gemaakt voor u, zodat u dit makkelijk in eigen keuken kunt bereiden. U zult zien dat het helemaal niet moeilijk is en dat u niet veel ingrediënten nodig heeft. Toch niet zo’n zin om zelf te koken? Ga dan alsnog naar het restaurant om de heerlijke spaghetti met pikante tomatensaus te proeven.
De ingrediënten
U heeft nodig:
1 liter water
200 g spaghetti
200 g poulet
Olie
1 sjalot
3 eetlepels gekruide tomatenpuree
4 dl water
Laurierblad
Peper
Aroma
Geraspte oude kaas
De bereiding
Zo maakt u de spaghetti met pikante tomatensaus:
- Bak de poulet in de olie lichtbruin.
- Maak de sjalot schoon, snij deze klein en bak deze op het laatste moment even mee met de poulet.
- Voeg de tomatenpuree, het water, het laurierblad en de peper toe. Laat dit samen een kwartiertje zachtjes koken.
- Breng de saus op smaak met zout en aroma en bind dit met maïzena.
- Kook de spaghetti volgens verpakking beetgaar.
- Serveer de spaghetti op een diep bord en giet de saus eroverheen. Het geheel kunt u bestrooien met wat geraspte kaas.