Fruits de Mer plateau van Fish Tales

fruits de mer3

Inhoudsopgave

Vrijdag ontvingen wij een aantal dozen vol met heerlijke schelpdieren, we keken onze ogen uit! Hier konden we een feestelijke maaltijd van maken. Deze Fruits de Mer hebben we besteld bij Fish Tales en kwam aan met koeltransport, zeer goed en koel verpakt zodat de vis optimaal vers bleef. We ontvingen niet alleen een scala aan schelpdieren (zoals kreeft, krab, mosselen, kokkels, langoustines, oesters en meer), maar ook een Fruits de Mer plateau/schaal, een overheerlijke witte wijn, citroen, sausjes en zelfs een oestermes. Alle schelpdieren waren al ‘ready to eat’ en konden we zo serveren. Alleen de oesters uiteraard even open maken.

Wat is precies een Fruits de Mer? Letterlijk betekend het vruchten van de zee (zeevruchten). De Fruits de mer die wij ontvangen hebben bestond uit:
– Zeeuwse tafeloesters
– Voorgekookte halve noordzeekrab
– Gestoomde Zeeuwse mosselen
– Gekookte langoustines
– Gestoomde Waddenzee kokkels
– Gestoomde wulken
– Gestoomde alikruiken
– Gestoomde palourdes (tapijtschelpen)
– Gestoomde scheermessen (mesheften)
– Verse gekookte Canadese kreeft (uit Nova Scotia)
Ook ideaal is dat deze schelpdieren glutenvrij zijn en laag in calorieën!
Je kunt verschillende soorten Fruits de Mer bestellen of zelf samenstellen, bekijk ze hier allemaal!

Stuk voor stuk waren deze schelpdieren heerlijk, duidelijk vers en goed van smaak. De meegeleverde sausjes waren top (aioli sausje en mosselsaus). We hebben zelf nog even een whiskey cocktailsausje erbij gemaakt omdat we hier gek op zijn. Uiteraard de oesters met een beetje citroen. Serveren met een stokbroodje en klaar! We hebben er van genoten en gaan dit zeker vaker bestellen. Echt een aanrader. Bedankt Fish Tales!

Populaire blogs

Mijn winkel tips

Bij online kookwinkel Kitchen&More vind je alles voor het bereiden en presenteren van je gerechten en het creëren van gezelligheid. Bestel je voor 20:00, dan kan je morgen al genieten. Meer dan 3000 tevreden klanten geven Kitchen&More gemiddeld een 9,2.

Nieuwe blogs

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *