Macaroni met boterhamworst en lekkere kruiden; een simpel, smaakvol en ouderwets gerecht. Het is een maaltijd die je erg snel en goedkoop kunt maken, met ingrediënten die je meestal toch al in huis hebt. Perfect voor een avond waarop je niet weet wat je moet koken en geen fut hebt om een uur in de keuken te staan.Recept van Heidy Varkevisser |
Ingrediënten:
- Macaroni
- 4 dikke plakken boterhamworst
- 2 dikke plakken ham
- Zout
- Peper
- Paprikapoeder
- Knoflookpoeder
- Chilipoeder
- Cayennepeper
- Kerriepoeder
- Scheutje ketjap manis
- Sambal
- Beetje olie
Bereiding:
1 – Kook de macaroni zoals op de verpakking staat.
2 – Snijd de boterhamworst en ham in kleine blokjes.
3 – Doe wat olie in de wok en bak de boterhamworst en ham.
4 – Doe alle kruiden erbij. Je kunt zelf bepalen hoeveel sambal en ketjap je gebruikt.
5 – Als het lekker bruin en op smaak is, voeg je de pasta toe.
6 – Even goed doorroeren en klaar!